Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κωδικοποίησης του Ν.Δ. 1297/1972 με τίτλο «Περί παροχής φορολογικών κινήτρων δια την συγχώνευσιν ή μετατροπήν επιχειρήσεων προς δημιουργίαν μεγάλων οικονομικών μονάδων».

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κωδικοποίησης του Ν.Δ. 1297/1972 με τίτλο «Περί παροχής φορολογικών κινήτρων δια την συγχώνευσιν ή μετατροπήν επιχειρήσεων προς δημιουργίαν μεγάλων οικονομικών μονάδων».

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδρομητές μας αλλά και τους αναγνώστες του κόμβου ότι ολοκληρώθηκε από την επιστημονική ομάδα του TaxHeaven η διαδικασία κωδικοποίησης του Ν.Δ. 1297/1972 με τίτλο «Περί παροχής φορολογικών κινήτρων δια την συγχώνευσιν ή μετατροπήν επιχειρήσεων προς δημιουργίαν μεγάλων οικονομικών μονάδων».

Με το Νομοθετικό Διάταγμα 1297/1972 δόθηκαν φορολογικά κίνητρα για τη συγχώνευση ή μετατροπή επιχειρήσεων με σκοπό τη δημιουργία μεγάλων οικονομικών μονάδων. Η ισχύς του νομοθετήματος αυτού έχει παραταθεί με αλλεπάλληλες νομοθετικές διατάξεις, με τελευταία την παράγραφο 1 του άρθρου 79 του ν. 3746/2009, σύμφωνα με την οποία δόθηκε παράταση έως 31.12.2011.

Για το λόγο αυτό κρίναμε σκόπιμο να κωδικοποιήσουμε το συγκεκριμένο Ν.Δ., προκειμένου να ενημερωθούν οι συνδρομητές μας. Στην περίπτωση που θα δοθεί νέα παράταση στην ισχύ του ή θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο κείμενό του, τότε το Ν.Δ. θα ενημερώνεται άμεσα από την επιστημονική ομάδα.   

Να τονίσουμε ότι στο ηλεκτρονικό αρχείο νόμων και αποφάσεων, εκτός των άλλων, υπάρχουν ήδη 87 πλήρως κωδικοποιημένοι νόμοι (με αντικείμενο που άπτεται του επαγγέλματος μας) και προστίθενται κι άλλοι, έτσι ώστε οι συνδρομητές μας να έχουν στα χέρια τους ένα δυνατό εργαλείο έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι για να δείτε όλους τους κωδικοποιημένους νόμους του κόμβου θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα του κόμβου "Ηλεκτρονικό Αρχείο νόμων και αποφάσεων".
Για την TaxHeaven

Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο