Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Μέχρι τις 29.7.2011 ανεξαρτήτως ΑΦΜ παρατείνεται η υποβολή των ειδικών σημειωμάτων αυτοελέγχου ΦΠΑ

Σύμφωνα με απόφαση του Υ.Ο. που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, παρατείνεται έως την Παρασκευή 29.7.2011 η προθεσμία υποβολής των Ειδικών Σημειωμάτων Αυτοελέγχου Φ.Π.Α. ανεξαρτήτως Α.Φ.Μ.

Η διοίκηση του Υ.Ο. οδηγήθηκε στην απόφαση να παραταθεί η προθεσμία υποβολής των σημειωμάτων αυτοελέγχου, αφενός μεν γιατί οι φορολογούμενοι έχουν ήδη επιλέξει τον αυτοέλεγχο με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για τη χρήση 2010, αφετέρου δε, διότι σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 79 του ν.3842/2010 δεν προβλέπεται η εκπρόθεσμη υποβολή των εν λόγω σημειωμάτων.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης, πατήστε εδώ.


Για την TaxHeaven

Κωνσταντίνος Δημ.Γραβιάς.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description nliagos | Ιουλίου 22, 2011 7:29 μ.μ. | Reply
Μπράβο, πάλι αφού έληξε η προθεσμία βγάλατε την παράταση! Στις 27 βγάλτε και παράταση για τα ΦΠΑ και στις 5 Αυγουστου για τους ΦΜΥ. Ζώα...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο