Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Ένα νέο Σχέδιο Μάρσαλ για την ανάκαμψη της ανάπτυξης» Για μεγαλεπίβολο σχέδιο έκανε λόγο ο Ζοζέ Μπαρόζο

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, μίλησε μετά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για ένα μεγαλεπίβολο και φιλόδοξο πακέτο, οποίο θα ανακοινωθεί αναλυτικά αύριο το πρωί.

Στη κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι και ο Ζοζέ Μπαρόζο, ο τελευταίος δήλωσε: «Έχουμε ένα πακέτο που καλύπτει το σύνολο των προβλημάτων. Για πρώτη φορά πολιτική και αγορές συμβαδίζουν. Η παρέμβαση των τραπεζών στο δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας θα είναι εθελοντική».

Οι βασικές πτυχές του αφορούν στην μείωση επιτοκίων, στην επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, στην εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα μόνο για την Ελλάδα ενώ έκανε λόγο και για ένα νέο «Σχέδιο Μάρσαλ για την ανάκαμψη της ανάπτυξης της χώρας.

Πηγή newsbeast
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο