Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πληθαίνουν οι αιτήσεις υπαγωγής στο άρθρο 99.

Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για 14 εισηγμένες, μεταξύ των οποίων και το Alter.

Δύο εισηγμένες εταιρείες, η Ridenco και ο τηλεοπτικός σταθμός Alter, βρίσκονται αντιμέτωπες με τα... χειρότερα, εφ' όσον δεν καταφέρουν να υπαχθούν στο άρθρο 99 και να εξασφαλίσουν προστασία έναντι των πιστωτών τους. Ηδη η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ δεν τα κατάφερε να ενταχθεί στο άρθρο 99 και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τα δυσάρεστα.

Εκτός από τις τρεις εισηγμένες που προαναφέραμε, στη λίστα αναμονής ακολουθούν και οι εξής εισηγμένες: Αττικάτ, ΣΑΟΣ, Αφοι Μεσοχωρίτη, Altec, Εδραση Ψαλλίδας, Microland, Lannet, Ελλ. Ιχθυοκαλλιέργειες, Betanet και Νεώριον Σύρου.

Επίσης, την περασμένη Πέμπτη έγινε δεκτή η αίτηση της Expert Ελλάς (βασικός μέτοχος της Εικόνα&Ηχος με ποσοστό 48%) να υπαχθεί στο άρθρο 99, ενώ καθημερινά, περισσότερα από 40 πινάκια στα Δικαστήρια Ευελπίδων αφορούν σε αιτήσεις επιχειρήσεων για υπαγωγή στο άρθρο 99.


Πηγή Καθημερινή
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο