Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Aπό τις 17-02-06 οι αιτήσεις για επιχορήγηση Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών

Από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2006 αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. για την υπαγωγή σε δύο νέα προγράμματα επιδότησης Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών ΝΕΕ προς όφελος συνολικά 1.977 ανέργων. Το πρώτο πρόγραμμα αφορά στην επιχορήγηση 1.700 Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών στην «Κοινωνία της Πληροφορίας» και το δεύτερο πρόγραμμα στην επιχορήγηση 277 γυναικών Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου....

Από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2006 αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. για την υπαγωγή σε δύο νέα προγράμματα επιδότησης Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών ΝΕΕ προς όφελος συνολικά 1.977 ανέργων. Το πρώτο πρόγραμμα αφορά στην επιχορήγηση 1.700 Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών στην «Κοινωνία της Πληροφορίας» και το δεύτερο πρόγραμμα στην επιχορήγηση 277 γυναικών Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επιχορήγηση Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών στην ΚτΠ

Με το πρόγραμμα αυτό 1.700 άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., ηλικίας 18 έως 64 ετών, που αποφασίζουν να δημιουργήσουν τη δική τους μικρή επιχείρηση, μπορούν να λάβουν ποσό επιδότησης 9.000 ευρώ έκαστος για χρονικό διάστημα 12 μηνών (διάρκεια επιχορήγησης). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δημιουργήσουν επιχείρηση αποκλειστικά στους τομείς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (όπως για παράδειγμα ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής, παροχής υπηρεσιών υποστήριξης πληροφορικής - τηλεπικοινωνιών καθώς και εμπορίας αναλώσιμων στους παραπάνω τομείς) και να έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. από την 1η Νοεμβρίου 2004 και μετά.

Επίσης, βάσει της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, οι ενδιαφερόμενοι για την ένταξή τους στο πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν κριτήρια σχετικά με το εκπαιδευτικό τους επίπεδο, την επαγγελματική εμπειρία τους και την εντοπιότητα (έδρα/τόπος λειτουργίας της επιχείρησης).

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι για να υπαχθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω με συνάφεια στους τομείς Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τηλεματικής:

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο