Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έξοδος Ελλάδας από την «γκρίζα ζώνη» για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος.

Έξοδος Ελλάδας από την «γκρίζα ζώνη» για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος.

Υποβαθμίστηκαν Τουρκία και Αργεντινή.
Η έξοδος της Ελλάδας από την λεγόμενη γκρίζα ζώνη των χωρών που παρουσιάζουν στρατηγικές αδυναμίες στην καταπολέμηση για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος, αποφασίστηκε πριν από λίγες μέρες από τον αρμόδιο διεθνή οργανισμό(SAPS). Τα 36 κράτη μέλη του διεθνούς οργανισμού αναβάπτισαν την Ελλάδα βγάζοντας την από την γκρίζα αυτή ζώνη, που δυσχέραινε τις συναλλαγές των επιχειρήσεών της μέσω ξένων, κυρίως αμερικανικών, τραπεζών, καθώς και τις διατραπεζικές συναλλαγές των ελληνικών τραπεζών.

Στην αντίστοιχη συνεδρίαση του οργανισμού υποβαθμίστηκαν Τουρκία και Αργεντινή.

Πηγή Newsbeast
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο