Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η Επόμενη Μέρα της Ελληνικής Οικονομίας

Η Επόμενη Μέρα της Ελληνικής Οικονομίας
 
Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στα πλαίσια των εργασιών της 64ης Συνόδου της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων, αποφάσισε την διεξαγωγή Ημερίδας με θέμα:

«Η Επόμενη Μέρα της Ελληνικής Οικονομίας»
Τις εργασίες της Ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου 2011 στο METROPOLITAN HOTEL (Λ. Συγγρού 385, Αθήνα Αίθουσα, Aegean Sea) θα ανοίξει ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Πελοπίδας Καλλίρης και θα μιλήσουν οι κ.κ.:
Γεώργιος Κασσιμάτης, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Δημήτριος Τσομώκος, Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Οξφόρδης
Γεώργιος Σταθάκης, Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης
Γεώργιος Δουράκης, Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση και θα διεξαχθούν τα Συμπεράσματα
Συντονιστής των εργασιών θα είναι ο Δημοσιογράφος κ. Νεκτάριος Νώτης

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο