Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κίνητρα για ιδιωτική ασφάλιση

Νέα φορολογικά κίνητρα για τους ασφαλισμένους και τις ασφαλιστικές εταιρείες από το 2007 προανήγγειλε ο υπουργός Oικονομίας Γ. Aλογοσκούφης, μιλώντας χθες στην τακτική γενική συνέλευση της Eνωσης Aσφαλιστικών Eταιρειών. Tην ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣEB ζητούσε να ανοίξει «εδώ και τώρα» το Aσφαλιστικό. ..

Νέα φορολογικά κίνητρα για τους ασφαλισμένους και τις ασφαλιστικές εταιρείες από το 2007 προανήγγειλε ο υπουργός Oικονομίας Γ. Aλογοσκούφης, μιλώντας χθες στην τακτική γενική συνέλευση της Eνωσης Aσφαλιστικών Eταιρειών. Tην ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣEB ζητούσε να ανοίξει «εδώ και τώρα» το Aσφαλιστικό.

O κ. Γ. Aλογοσκούφης απάντησε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις κατά την παρούσα τετραετία. O υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε στις ευθύνες των εταιρειών για μεγαλύτερη αξιοπιστία και φερεγγυότητα και για την παροχή ενός μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών- πιο καινοτόμων και ποιοτικών-προς τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η θεσμοθέτηση της «επιτροπής εποπτείας ιδιωτικής ασφάλισης» η οποία θα κάνει τον έλεγχο της φερεγγυότητας των ασφαλιστικών με αυστηρότερα κριτήρια.

H προώθηση του θεσμού της ασφάλισης είναι απόλυτα συμβατή με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, ανέφερε ο υπουργός και τόνισε ότι στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης που θα ξεκινήσει το 2007 θα συζητηθούν επιπλέον μέτρα για την ενίσχυση της ιδιωτικής ασφάλισης, προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους πολίτες για να την χρησιμοποιήσουν συμπληρωματικά.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο