Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στα 85 δισεκατομμύρια ευρώ η νέα βοήθεια προς την Ελλάδα.

Το αποκάλυψε το υπουργείο οικονομικών της Αυστρίας

Στα 85 δισεκατομμύρια ευρώ η νέα βοήθεια προς την Ελλάδα.

Το αποκάλυψε το υπουργείο οικονομικών της Αυστρίας
Συγκεκριμενοποιούνται μέρα με τη μέρα τα βασικά στοιχεία του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο στέλεχος του αυστριακού υπουργείου Οικονομικών, η νέα βοήθεια προς τη χώρα μας θα φτάσει τα 85 δισ. ευρώ και θα περιλαμβάνει και τη συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών.

Σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου, Τόμας Βίζερ, το συνολικό πακέτο - μαζί με τα 110 δισ. του πρώτου δανείου - θα φτάσει τα 190 με 195 δισεκατομμύρια ευρώ.

Όπως είπε, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συνεισφέρει το 30% των νέων κεφαλαίων, ενώ οι χώρες της Ευρωζώνης και οι ιδιώτες επενδυτές το υπόλοιπο 70%.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο