ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ SOFTONE ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ -I LOVE ERP-

Επιχειρήσεων Νέα

15 Φεβρουάριος 2006
Με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε η Soft One Technologies A.E. στην ημερίδα που διοργανώθηκε με θέμα τις σύγχρονες εφαρμογές ERP για τις ελληνικές επιχειρήσεις.... Taxheaven.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ SOFTONE ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ “I LOVE ERP”

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε η Soft One Technologies A.E. στην ημερίδα που διοργανώθηκε με θέμα τις σύγχρονες εφαρμογές ERP για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

 

Η παρουσίαση της SoftOne με θέμα «Απλές απαντήσεις σε σύνθετα ερωτήματα» εστιάστηκε στους προβληματισμούς των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους που πρόκειται να επενδύσουν σε νέο μηχανογραφικό σύστημα. Κύρια χαρακτηριστικά της λύσης που παρουσιάσθηκε ήταν η πληρότητα των διαδικασιών και λειτουργιών που καλύπτονται σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον καθημερινής λειτουργίας, που εξασφαλίζεται σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων.

 

Η SoftOne δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξασφάλιση όλων των προϋποθέσεων για την επιτυχημένη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία από τις επιχειρήσεις που επιθυμούν το μηχανογραφικό τους σύστημα να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εφαρμογές της SoftOne μπορείτε να βρείτε στο www.softone.gr ή στα τηλέφωνα 210 9484790, 2310 334646.