Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ SOFTONE ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ -I LOVE ERP-

Με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε η Soft One Technologies A.E. στην ημερίδα που διοργανώθηκε με θέμα τις σύγχρονες εφαρμογές ERP για τις ελληνικές επιχειρήσεις....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ SOFTONE ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ “I LOVE ERP”

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε η Soft One Technologies A.E. στην ημερίδα που διοργανώθηκε με θέμα τις σύγχρονες εφαρμογές ERP για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

 

Η παρουσίαση της SoftOne με θέμα «Απλές απαντήσεις σε σύνθετα ερωτήματα» εστιάστηκε στους προβληματισμούς των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους που πρόκειται να επενδύσουν σε νέο μηχανογραφικό σύστημα. Κύρια χαρακτηριστικά της λύσης που παρουσιάσθηκε ήταν η πληρότητα των διαδικασιών και λειτουργιών που καλύπτονται σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον καθημερινής λειτουργίας, που εξασφαλίζεται σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων.

 

Η SoftOne δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξασφάλιση όλων των προϋποθέσεων για την επιτυχημένη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία από τις επιχειρήσεις που επιθυμούν το μηχανογραφικό τους σύστημα να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εφαρμογές της SoftOne μπορείτε να βρείτε στο www.softone.gr ή στα τηλέφωνα 210 9484790, 2310 334646.

 

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο