Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τα «βρήκαν» Ελλάδα-Ελβετία -Θα υπάρξει διακρατική συμφωνία για τη φορολόγηση των καταθέσεων.

Τα «βρήκαν» Ελλάδα-Ελβετία  -Θα υπάρξει διακρατική συμφωνία για τη φορολόγηση των καταθέσεων.

Σε διακρατική συμφωνία για τη φορολόγηση των καταθέσεων των Ελλήνων στην Ελβετία, συμφώνησαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την με την Ελβετίδα ομόλογό του, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη τηλεδιάσκεψη τέθηκε το πλαίσιο που θα διέπει τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας, το οποίο θα είναι στο μοντέλο αντίστοιχων συμφωνιών που έχει υπογράψει η Ελβετία με τη Βρετανία και τη Γερμανία.

Στις συμφωνίες που έχουν υπογράψει Γερμανία και Βρετανία παρακρατείται φόρος από τις καταθέσεις και αποδίδεται κατευθείαν από την Ελβετία στην εκάστοτε χώρα. Ωστόσο η Ελβετία διαφυλάσσει το απόρρητο των καταθετών καθώς δεν δίνει ονόματα.

Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο