Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Κρίσιμες» οι επόμενες ώρες για την Ελλάδα.

«Κρίσιμες» οι επόμενες ώρες για την Ελλάδα.

Παρέμβαση βαν Ρομπάι, με πιέσεις για το Μεσοπρόθεσμο
Οι επόμενες ώρες θα είναι «αποφασιστικής σημασίας» για την Ελλάδα, αλλά και για τη ζώνη του ευρώ και την παγκόσμια οικονομία, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι, ασκώντας πίεση στο ελληνικό κοινοβούλιο που ετοιμάζεται να ψηφίσει ένα μη δημοφιλές πρόγραμμα λιτότητας.

«Υπάρχουν αποφασιστικές στιγμές, και οι επόμενες ώρες θα είναι αποφασιστικής σημασίας, καθοριστικές για τον ελληνικό λαό, αλλά όχι μόνο για τον ελληνικό λαό, αλλά επίσης και για τη ζώνη του ευρώ , ακόμη και για τη σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομίας», δήλωσε ο Χέρμαν βαν Ρομπάι ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πηγή  Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | Ιουνίου 29, 2011 9:05 π.μ. | Reply
Σιγά ρε τζιτιζιφιόγκε χαρτογιακά Ρομπάι που κρίνεται σήμερα το μέλλον της ανθρωπότητας!!!
Εδώ ο κ.Ρομπάι λαμβάνει ένα ωραίο μάθημα και μάλιστα εντός του ευρωκοινοβουλίου: http://www.youtube.com/watch?v=_TE_kCu6vGA
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο