Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχεδόν ένα μισθό θα αφαιρέσουν τα νέα μέτρα.

Σχεδόν ένα μισθό θα αφαιρέσουν τα νέα μέτρα.

Σε πρόσθετη μείωση του πραγματικού μας εισοδήματος ακόμη και κατά 10% οδηγεί το φορολογικό πογκρόμ που ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Απώλειες προκύπτουν από παντού. Έκτακτες εισφορές, μείωση αφορολόγητου κλίμακας, αύξηση τελών κυκλοφορίας, ειδικές εισφορές αλληλεγγύης ανεργίας, περικοπές εκπτώσεων φόρου, νέοι φόροι στα ακίνητα και τέλη επιτηδεύματος συνθέτουν το εκρηκτικό κοκτέιλ που αγγίζει όλους τους Έλληνες αλλά ισοπεδώνει κυρίως τη μεσαία τάξη, η οποία έχει φορτωθεί με υποχρεώσεις και δάνεια.
Όπως αναφέρει σήμερα η «Ελευθεροτυπία», εκτός από τις οφθαλμοφανείς επιβαρύνσεις σε ακίνητα, αυτοκίνητα, πετρέλαιο κλπ, θα χρειαστεί να προσκομίσουμε περισσότερες αποδείξεις, για να διατηρήσουμε το κουτσουρεμένο αφορολόγητο της κλίμακας.

Αν δεν τα καταφέρουμε, θα χρειαστεί να πληρώσουμε περισσότερα, ενώ δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για τη φορολογική έκπτωση που είχαμε το 2011.

Ψαλιδίζονται σημαντικές εκπτώσεις φόρου, ειδικά για όσους δηλώνουν ετήσιο εισόδημα άνω των 40.000 ευρώ.
Από ένα και μόνο παράδειγμα, προκύπτει ότι ένας φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ, θα χάσει τουλάχιστον 3.100 ευρώ μέσα στο 2011 ενώ και το 2012, θα πληρώσουν άλλα 1280.


Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο