Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Κενό 600 εκ. από την απόσυρση του μέτρου με τις αποδείξεις.

Ψάχνουν τρόπο να «ρεφάρουν» μετά την αναδίπλωση.

Μπορεί ο υπουργός οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, να έσπευσε να αποσύρει το πρωτοφανές μέτρο, που προέβλεπε την επιστροφή στο Δημόσιο των ποσών άνω των 300 ΕΥΡΩ, τα οποία ωφελήθηκαν στις φετινές δηλώσεις οι φορολογούμενοι λόγω του μέτρου των αποδείξεων, η κίνηση όμως αυτή μείωσε - όπως είναι φυσικό - το συνολικό ποσό των προσδοκώμενων εσόδων. Κατά πόσο;

Κατά 600 εκατομμύρια ευρώ. Πώς θα καλυφθεί αυτή η τρύπα; Συμφωνεί η τρόικα με αυτή την κίνηση, αφού η απόφαση του κυρίου Βενιζέλου ελήφθη κυριολεκτικά στον τηλεοπτικό αέρα, μετά τις έντονες αντιδράσεις;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast.gr, έχει αρχίσει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων μεταξύ
του οικονομικού επιτελείου και των δανειστών μας, ώστε να συμφωνηθεί το μέτρο εκείνο, που θα είναι ισόποσο του
αποσυρθέντος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα δύσκολο και πιεστικό και ότι μέχρι απόψε το βράδυ,
οι διαπραγματεύσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί, ώστε το μέτρο να είναι γνωστό αύριο, οπότε και αρχίζει στη Βουλή η
κρίσιμη συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο και την Τρίτη για τον εφαρμοστικό νόμο.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο