Στο τραπέζι τα νέα -πιο σκληρά- μέτρα.

Οικονομικές Ειδήσεις

23 Ιούνιος 2011
Taxheaven.gr

Στο τραπέζι τα νέα -πιο σκληρά- μέτρα.

Κρίσιμο τετ α τετ Βενιζέλου με την τρόικα.

Ξεκίνησαν οι πυρετώδεις συσκέψεις του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τους επικεφαλής της τρόικας για την οριστικοποίηση των μέτρων και των παρεμβάσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής και του εφαρμοστικού νόμου.

Ακολούθως ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει, στη Βουλή, τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ. Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών, θα μεταβεί το απόγευμα στις Βρυξέλλες, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα που γνωστοποίησε χθες το υπουργείο Οικονομικών, αύριο το πρωί, θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, για τη δεύτερη ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου.

Την ίδια ημέρα, θα δοθεί στα κόμματα το κείμενο του εφαρμοστικού νόμου, ώστε να μπορέσουν να το επεξεργαστούν έως την έναρξη της κοινοβουλευτικής συζήτησης.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, 27 και 28 Ιουνίου, το Μεσοπρόθεσμο θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής, ενώ την Τρίτη θα αρχίσει στη Διαρκή Επιτροπή η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου, ο οποίος πρέπει να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή έως τις 30 Ιουνίου.

http://www.newsbeast.gr