Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κρίσιμες αποφάσεις για την οικονομία την Τετάρτη.

Ξεκινά ο αγώνας δρόμου της κυβέρνησης για την οριστικοποίηση των μέτρων που συνοδεύουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Την Τετάρτη αρχίζει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η συζήτηση του Προγράμματος, ενώ την ίδια ημέρα συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθεί ο βασικός εφαρμοστικός του νόμος.

Τόσο το Μεσοπρόθεσμο όσο και ο Νόμος αναμένεται να έχουν ψηφισθεί από τη Βουλή το αργότερο ώς τις αρχές Ιουλίου, καθώς αυτό προβλέπει η συμφωνία με την τρόικα.

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες τις αλλαγές που χρειάζονται, δηλώνει ο πρωθυπουργός. Σε συνέντευξή του, στο "Βήμα της Κυριακής", ο κ. Παπανδρέου ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα δίλημμα παρά μόνο η θέληση, όπως τονίζει, να μη ζήσει ποτέ η ελληνική οικογένεια τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας.

Ο Γ. Παπανδρέου απορρίπτει το ενδεχόμενο να ζητήσει να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο από 180 βουλευτές και επαναλαμβάνει την πρόσκλησή του και προς την αντιπολίτευση για εθνική συνεννόηση.

Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο