Ειδήσεις Τεχνολογία

Κάνει πίσω το υπουργείο Οικονομικών στη μείωση του αφορολόγητου.

Την Πέμπτη στο υπουργικό και μετά στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο - Τηλεδιάσκεψη του Εurogroup με συμμετοχή Παπακωνσταντίνου

Υποχωρεί το υπουργείο Οικονομικών στην μείωση του αφορολόγητου, αλλά και σε άλλα μέτρα όπως η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης και η μετάταξη προϊόντων στην υψηλή κλίμακα του ΦΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες από την ενημέρωση που παρείχε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Οικονομικών στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η μείωση του αφορολόγητου θα αντικατασταθεί με την επιβολή έκτακτης εισφοράς η οποία θα επιβληθεί κλιμακωτά και θα έχει ισχύ πέραν του έτους.

Κατόπιν αυτών, το μεσοπρόθεσμο σχέδιο συζητείται στο υπουργικό συμβούλιο την Πέμπτη κατατίθεται την ίδια ημέρα και αναμένεται να έχει ψηφιστεί έως τις 28 Ιουνίου. Παράλληλα, εντός των επομένων δύο εβδομάδων θα κατατεθούν και οι εφαρμοστικοί νόμοι, με στόχο η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί έως τις 8 Ιουλίου το αργότερο.

ΠΗΓΉ ΤΟ ΒΗΜΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο