Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δέσμευση της περιουσίας του Άκη και παραπομπή για δωροδοκία.

Πρόταση για άσκηση ποινικής δίωξης για δύο αδικήματα καταθέτει σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, το ΠΑΣΟΚ, προτείνοντας, παράλληλα, δέσμευση της περιουσίας του. Τα δύο αδικήματα αφορούν την παθητική δωροδοκία και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα («ξέπλυμα βρώμικου χρήματος»).

Δέσμευση της περιουσίας του Άκη και παραπομπή για δωροδοκία.

Πρόταση για άσκηση ποινικής δίωξης για δύο αδικήματα καταθέτει σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, το ΠΑΣΟΚ, προτείνοντας, παράλληλα, δέσμευση της περιουσίας του. Τα δύο αδικήματα αφορούν την παθητική δωροδοκία και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα («ξέπλυμα βρώμικου χρήματος»).

Πρόταση για άσκηση ποινικής δίωξης για δύο αδικήματα καταθέτει σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, το ΠΑΣΟΚ, προτείνοντας, παράλληλα, δέσμευση της περιουσίας του.

Τα δύο αδικήματα αφορούν την παθητική δωροδοκία και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα («ξέπλυμα βρώμικου χρήματος»).

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα θα υποβληθεί σε λίγη ώρα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο.

Η ΝΔ συμφωνεί με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για παραπομπή του πρώην υπουργού Άμυνας. Όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ΝΔ προτείνει να περιληφθεί στο κατηγορητήριο του πρώην υπουργού και το αδίκημα της κατασκοπείας και, για την ακρίβεια, της παραβίασης μυστικών της πολιτείας.

Για την πρόταση του αυτή το ΠΑΣΟΚ έχει από το πρωί ενημερώσει όλα τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να υπάρξει κοινό πόρισμα με όσο το δυνατό περισσότερα κόμματα.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description vedro | Ιουνίου 7, 2011 9:58 π.μ. | Reply
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
image description trapezokomos | Ιουνίου 7, 2011 12:58 μ.μ. | Reply
ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ...ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ...
image description efipoly | Ιουνίου 7, 2011 1:36 μ.μ. | Reply
συμφωνω με τον τραπεζοκομο,τα κανουν για να ησυχασει λιγο ο κοσμος που ζηταει τιμωρια.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο