Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

ΣΔΟΕ: είσπραξη ως και 1 δισ. ευρώ από τους σκαφάτους.

Ζητείται ΦΠΑ και τέλη για 450 σκάφη που είχαν δηλωθεί παρανόμως επαγγελματικά.

Από 800.000 ευρώ έως και 1 δισ. ευρώ υπολογίζουν οι φορολογικές - ελεγκτικές αρχές να εισπράξουν από τους ιδιοκτήτες σκαφών τα οποία προτίθενταν να μετατρέψουν από επαγγελματικά σε ιδιωτικά.

Όπως «Το Βήμα» πληροφορείται, το ΣΔΟΕ έχει δεσμεύσει περί τα 450 σκάφη που έχουν δηλωθεί παρανόμως επαγγελματικά και οι ιδιοκτήτες τους κλήθηκαν να πληρώσουν τον ΦΠΑ αλλά και τα τέλη για τα καύσιμα ώστε να τα καταστήσουν φορολογικά νόμιμα.

Μέσα στην εβδομάδα ή το αργότερα εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να ψηφισθεί το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο όσοι πληρώσουν τα τέλη και τον νόμιμο ΦΠΑ θα απαλλάσσονται από τις ποινικές ευθύνες.

Ανώτατο στέλεχος του ΣΔΟΕ ανέφερε ότι ήδη πολλοί ιδιοκτήτες σκαφών έχουν δείξει ενδιαφέρον για τη μετατροπή των σκαφών σε νόμιμα και την καταβολή των χρημάτων.

Πηγή Το Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο