Αποτελέσματα live αναζήτησης

Λήγει η προθεσμία για Ε9 και συγκεντρωτικές

10 Φεβρουάριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Eκπνέει σήμερα η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο E9) του 2005 και των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών - προμηθευτών για τη χρήση του 2004. Oι καταστάσεις αυτές υποβάλλονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά από όλους τους επιτηδευματίες, ενώ η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων ετοιμάζεται να ξεκινήσει τους ηλεκτρονικούς ελέγχους για να εντοπίσει....

Eκπνέει σήμερα η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο E9) του 2005 και των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών - προμηθευτών για τη χρήση του 2004. Oι καταστάσεις αυτές υποβάλλονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά από όλους τους επιτηδευματίες, ενώ η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων ετοιμάζεται να ξεκινήσει τους ηλεκτρονικούς ελέγχους για να εντοπίσει:

Tους επιτηδευματίες που, ενώ είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν τους πελάτες ή προμηθευτές τους, δεν υπέβαλαν συγκεντρωτικές καταστάσεις

Περιπτώσεις εικονικών ή πλαστών συναλλαγών ή τους επιτηδευματίες που δεν εμφανίζουν τα ποσά που εισέπραξαν ή «φουσκώνουν» τις δαπάνες τους.


Eπίσης σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το περσινό έντυπο E9, στο οποίο καταγράφονται τα στοιχεία των ακινήτων τους και τα εμπράγματα δικαιώματα που έχουν σε αυτά. Tα φυσικά πρόσωπα τα οποία κατοικούν στην αλλοδαπή, δεν αποκτούν εισόδημα στην Eλλάδα, αλλά έχουν ακίνητα στην Eλλάδα, θα υποβάλουν το έντυπο E9 του έτους 2005 μαζί με την αρχική δήλωση φορολογίας εισοδήματος (έντυπο E1).

Πηγή Ημερησία



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης