Ειδήσεις Τεχνολογία

Ολι Ρεν: Διακομματική συναίνεση ή χάος

"Πραγματικά αποτελεί ψευδαίσθηση να νομίζει κανείς πως υπήρχαν άλλες πραγματικές εναλλακτικές λύσεις… Τελικά [το πρόγραμμα] είναι ένα πραγματικό τεστ αξιοπιστίας των πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας, τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης αλλά και, τελικά, της βούλησης του ελληνικού λαού", τόνισε ο Ολι Ρεν για να προσθέσει αναφερόμενος στο πρόγραμμα του μνημονίου.

Αυτό δήλωσε χθες από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επίτροπος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Ολι Ρεν.

Η Ελλάδα πρέπει με σοβαρότητα να ενισχύσει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και να πετύχει μια επανάσταση στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων… Είναι απολύτως αναγκαίο και επείγον να μπουν στην άκρη οι εσωτερικές διαφορές και να διαμορφωθεί μια διακομματική υποστήριξη για την ανάρρωση της Ελλάδας.


Ο επίτροπος πήρε για άλλη μια φορά θέση κατά της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, σημειώνοντας πως μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει τη χρεοκοπία πολλών τραπεζών της χώρας.

Αναφερόμενος στους υπέρμαχους της αναδιάρθρωσης τόνισε ότι αυτοί "αγνοούν τις πιθανώς καταστρεπτικές συνέπειες που θα έχει [η αναδιάρθρωση] στη σταθερότητα της ίδιας της χώρας και στην ευρωζώνη στο σύνολό της".


Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο