Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προφυλακιστέος ο εφοριακός της ΔΟΥ Κυψέλης.

Ο εφοριακός ομολόγησε τις πράξεις του και θα επιστρέψει στο Δημόσιο τα χρήματα που αποκόμισε παρανόμως.

Προφυλακίστηκε μετά την πολύωρη απολογία ενώπιον της 10ης Ειδικής Ανακρίτριας ο εφοριακός Νίκος Ανδριόπουλος, κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα που αφορούν κατάχρηση μεγάλων χρηματικών ποσών από την ΚΓ΄ΔΟΥ Αθήνας.

Ο κ. Ανδριόπουλος ομολόγησε τις πράξεις του και παραδέχθηκε ότι τα τελευταία 3 χρόνια κατάφερε μέσω ψευδών ενταλμάτων πληρωμών να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που μόνο για τους πρώτους μήνες του 2011 φθάνει τις 499 χιλιάδες ευρώ.

Κατονόμασε επίσης πρόσωπα στα οποία έδωσε χρήματα από αυτά που εισέπραττε μέσω των ψευδών ενταλμάτων.

Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε, ο εφοριακός δηλώνει μετανοιωμένος για την συμπεριφορά του και πρόθυμος να επιστρέψει στο Δημόσιο χρήματα που διαθέτει αλλά και δύο ακίνητα και ένα αυτοκίνητο που απέκτησε με καταχρασθέντα ποσά.

Πηγή: Καθημερινή
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο