Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οικονομολόγων με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κουσελά Δημήτριο και με τον Γ.Γ. κ. Καπελέρη Ιωάννη

Πανελλήνια Ομοσπονδία Οικονομολόγων & Ελεύθερων Επαγγελματιών Ελλάδας

ΓΑΜΒΕΤΑ 4 ΑΘΗΝΑ
ΤΗ. 2103826627, 2103826627      

FAX 2103626928
Email : [email protected]

Αθήνα 28/4/2011

Δελτίου Τύπου

Σήμερα αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον   Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κουσελά Δημήτριο και με τον  Γ.Γ. κ. Καπελέρη Ιωάννη για τα εξής θέματα:

1.       Αίτημα για παράταση της υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος μέσω Taxisnet (Εξ, ΜΥΦ κλπ.)

2.       Να δοθεί η δυνατότητα ο κλειδάριθμος για τα φυσικά πρόσωπα να αποκτάτε  ηλεκτρονικά από τον λογιστή-φοροτεχνικό για λογαριασμό των  πελατών  του και όχι από τις Δ.Ο.Υ.

3.       Να προχωρήσει άμεσα η έκδοση Υπουργικής απόφασης για την πιστοποίηση των Λογιστών Φοροτεχνικών  με ταυτόχρονη εφαρμογή του κώδικα Δεοντολογίας.

4.       Σχετικά με τις προσπάθειες κύκλων να εξαιρεθούν κάποιοι λογιστές-φοροτεχνικοί από την διαδικασία ελέγχου από το Οικονομικό Επιμελητήριο.

5.       Να συμμετάσχει στην επιτροπή διαβούλευσης για την κατάργηση του ΚΒΣ και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας.

·      Για το πρώτο θέμα η στάση του Υπουργείου ήταν θετική και μέσα στις επόμενες μέρες μας διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρχει ανακοίνωση για παράταση καταληκτικών ημερομηνιών.

·      Για το θέμα του κλειδάριθμου θα διερευνηθεί  η δυνατότητα να αποκτούν  οι  συνάδελφοι  για τους πελάτες τους το κλειδάριθμο.

·      Για την πιστοποίηση μας διαβεβαίωσαν ότι στο άμεσο μέλλον θα είναι έτοιμη η Υπουργική απόφαση.

·      Επίσης στην επιτροπή διαβούλευσης για τον ΚΒΣ θα εξεταστεί η δυνατότητα να συμμετέχουν και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Κούκουνας Κωνσταντίνος                      Παύλου Χρήστος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο