Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Pharma CRM Accelerator: λύση επιτυχίας από την Data Communication σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον

data communication
                                                                                          
Δελτίο Τύπου

18 Απριλίου 2011

Pharma CRM Accelerator: λύση επιτυχίας από την Data Communication σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον

Η Data Communication με τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία και γνώση της ελληνικής αγοράς, παρουσιάζει τη λύση Pharma CRM Accelerator, ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων ειδικά σχεδιασμένο για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου. Tα σημαντικά πλεονεκτήματα της λύσης, αποτελούν την πρόταση της εταιρίας στις πολλαπλές προκλήσεις για τα τμήματα πωλήσεων και marketing της φαρμακοβιομηχανίας, που απορρέουν μεταξύ άλλων από το διεθνή και εγχώριο ανταγωνισμό, τη μείωση τιμών, τις αλλαγές του κανονιστικού πλαισίου αλλά και τη γενικότερη ανάγκη για αποτελεσματική χαρτογράφηση του κλάδου της Υγείας.

Με την υλοποίηση του Pharma CRM Accelerator της Data Communication οι επιχειρήσεις μπορούν να επιτύχουν καλύτερη οργάνωση και διοίκηση με πολυεπίπεδη και πληρέστερη εικόνα των δραστηριοτήτων, αύξηση της παραγωγικότητας, ευθυγράμμιση των δράσεων με το στρατηγικό πλάνο του κάθε κύκλου πώλησης και υψηλό βαθμό υιοθέτησης από τους τελικούς χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα βασίζεται στην κορυφαία λύση Microsoft Dynamics CRM που αποτελεί μία πλήρη πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, παρέχοντας όλες τις λειτουργίες για τη δημιουργία και την εύκολη διατήρηση μίας ξεκάθαρης συνολικής εικόνας όλων των συναλλασσομένων, καθώς και τα εργαλεία για εύκολη και γρήγορη παραμετροποίηση σύμφωνα με τα δεδομένα της εκάστοτε επιχείρησης, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το συνολικό κόστος κτήσης (TCO).

Η προσθήκη της λύσης Pharma CRM Accelerator εμπλουτίζει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα της Microsoft με μία σειρά από λειτουργικές περιοχές εξειδικευμένες στην φαρμακοβιομηχανία όπως: αυτοματοποίηση ιατρικής ενημέρωσης, διαχείριση key accounts, διαχείριση πωλήσεων φαρμακείων, οργάνωση ενεργειών marketing αλλά και προηγμένη ανάλυση δεδομένων. Ταυτόχρονα, η λύση Pharma CRM Accelerator κληρονομεί από το Microsoft Dynamics CRM μία σειρά από προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων είναι η πολυκαναλική επαφή με τον πελάτη, η πλήρης ενοποίηση με το Microsoft Office, η κορυφαία ασφάλεια, η δυνατότητα φορητής λειτουργίας και η διασυνδεσιμότητα με άλλα συστήματα και εφαρμογές.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: «Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εξελίξεις οι οποίες συντελούνται σήμερα στο χώρο του φαρμάκου είναι ραγδαίες και οι προκλήσεις, όπως αυτές άλλωστε διαμορφώνονται και από την οικονομική συγκυρία, τις κρατικές ρυθμίσεις και τον ανταγωνισμό μεγάλες, αναδεικνύοντας την οργάνωση και διατήρηση πελατειακών σχέσεων μίας επιχείρησης σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στο πλαίσιο αυτό στη Data Communication απαντάμε προσφέροντας λύσεις με πρακτικά πλεονεκτήματα όπως είναι το Pharma CRM Accelerator, στοχεύοντας έτσι να εξοπλίσουμε τις επιχειρήσεις του κλάδου με τα απαραίτητα εργαλεία για την ουσιαστική και ολοκληρωμένη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες τους».
Λίγα λόγια για την Data Communication

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς και παρουσία στα Βαλκάνια με τη θυγατρική της εταιρία Data Communication EOOD στη Βουλγαρία. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: V+O Communication: 210 7249000
Λιλή Δράκου [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο