Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράθυρο για νέες υπαγωγές στην περαίωση.

Τη χαραμάδα για να ενταχθούν στην περαίωση όσοι δεν το έπραξαν εγκαίρως, χωρίς να ευθύνονται οι ίδιοι γι' αυτό, άνοιξε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννης Καπελέρης.

"Έχουμε δει περιπτώσεις όπου υπάρχει ένα θέμα που θα αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που υπάρχει βούληση και προθυμία προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν θα υπάρξει πρόβλημα", είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5". "Όταν ο επιχειρηματίας, με ευθύνη άλλου φορέα προκύπτει από το σύστημα ότι δεν έχει προβεί σε περαίωση, σίγουρα δεν θα χαθεί", πρόσθεσε.

Απέδωσε σε ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού την υστέρηση στα έσοδα και ζήτησε πίστωση χρόνου για την ανασύνταξη και αλλαγή του. " Δεν μιλάμε ότι σε ενάμιση χρόνο μπορεί να γίνει κάτι [...] Μιλάμε για τη στελέχωσή του και αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη", είπε και έκανε λόγο για μαραθώνιο.

Εκτίμησε, ωστόσο, ότι σύντομα θα υπάρξει θετικό πρόσημο στην πορεία των εσόδων και ο φετινός Απρίλιος θα είναι καλύτερος από τον περυσινό.

Ο Γ. Καπελέρης ήταν φειδωλός στον απολογισμό ευθυνών για τα προβλήματα στη λειτουργία του TAXISnet, τα οποία απέδωσε στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Πηγή Ελευθεροτυπία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LIAROMMATIS | Απριλίου 19, 2011 11:14 μ.μ. | Reply
ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΩΣΤΟ.....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο