Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

SoftOne Technologies A.E. - Παρουσίαση του S1 PANORAMA ERP

Η SoftOne Technologies A.E. θα συμμετέχει ως κύριος χορηγός σε ημερίδα “I LOVE ERP” που είναι αφιερωμένη στα ERP συστήματα που έχουν αναπτυχθεί και προωθούνται στην Ελλάδα σήμερα. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT, την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006, από τις 9.30 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ....

Η SoftOne Technologies A.E. θα συμμετέχει ως κύριος χορηγός σε ημερίδα “I LOVE ERP” που είναι αφιερωμένη στα ERP συστήματα που έχουν αναπτυχθεί και προωθούνται στην Ελλάδα σήμερα. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT, την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006, από τις 9.30 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ.

Στην ημερίδα αυτή θα παρουσιαστεί στις 15.30 μ.μ. το S1 PANORAMA ERP από τον κύριο Μικρογιαννάκη Γιάννη, Business Development Manager της SoftOne.
Ο κ. Μικρογιαννάκης θα αναφερθεί στα διλήμματα που συναντά η επιχείρηση όταν διερευνά την εγκατάσταση ή αντικατάσταση ενός ERP συστήματος.
Θα παρουσιάσει πως το S1 PANORAMA ERP προσπερνά χρόνιους προβληματισμούς και προσφέρει ένα νέο πεδίο επιλογών και δράσεων στην επιχείρηση.

Η ημερίδα περιλαμβάνει και ανοιχτές συζητήσεις τόσο για τα οφέλη από τη μηχανογράφηση με ERP συστήματα αλλά και για θέματα υλοποίησης των λύσεων στις επιχειρήσεις – πελάτες.

Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν σε ειδικό stand τα νέα χαρακτηριστικά του S1 PANORAMA ERP
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο