Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει Φορολογικό Σεμινάριο με τίτλο

«ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ & ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»

και απευθύνεται σε στελέχη της διεύθυνσης λογιστηρίου, λογιστές και βοηθούς λογιστές και φοροτέχνες.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Εισηγητής Φορολογικών Σεμιναρίων, Λογιστής - Φοροτεχνικός.

Η θεματολογία του σεμιναρίου έχει ως εξής :

- Αλλαγές στην Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων με το Ν.3943/2011
- Αλλαγές στην παρακράτηση φόρου διανεμόμενων κερδών
- Φορολογική αναμόρφωση αποτελεσμάτων
- Ευθύνη Λογιστή - Φοροτεχνικού στη φορολογική αναμόρφωση
- Αυτοέλεγχος Νομικών Προσώπων
- Συμπλήρωση εντύπου Ε3 με παραδείγματα
- Συμπλήρωση εντύπου Φ01-010 με παραδείγματα

Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο κ. Βαγγέλης Μιχελινάκης είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά (πρώην Α.Β.Σ.Π.). Ασκεί το επάγγελμα του λογιστή - φοροτεχνικού επί 17 έτη, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος αδείας λογιστή φοροτεχνικού Α’ τάξης. Παράλληλα με την απασχόλησή του ως προϊστάμενος λογιστηρίου σε διάφορες εταιρείες, έχει αναπτύξει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα την τελευταία πενταετία, που περιλαμβάνει την συγγραφή βιβλίων, άρθρων και μελετών σε φορολογικά ζητήματα καθώς και την παρουσίαση εισηγήσεων σε φορολογικά σεμινάρια.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, στις 10:00 έως 14:00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου 2-4-6, πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.

Το κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 50,00 € ανά πρόσωπο, είτε φυσικό είτε νομικό. Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.


ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
«ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ & ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»
16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : .................................................................................................………..
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ...................................………………..………………….. ΤΚ : ………..………
ΑΦΜ : .......................................................ΔΟΥ : .............................................................……….
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / ΚΙΝΗΤΟ : ........................................................................ΦΑΞ:............................
E – MAIL : ……………………………………….
ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ :
1.    ……………………………………………………………..……………………………
2.    ……………………………………………………………..……………………………
3.    ..........................................................................................................................................


Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αποστέλλετε τη δήλωση συμμετοχής στο φαξ 210 51.38.289 ή στο E-MAIL : [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο