Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση ΠΟΦΕΕ για εξόφληση οφειλών σε ΟΕΕ και ενεργοποίηση Λογαριασμού στο Taxis

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34

Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446 * E – mail: [email protected]Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Ιστοσελίδα:www.pofee.gr

ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Πέμπτη , 7 Απριλίου 2011ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ TAXISNET

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές των αδειών τους στο Ο.Ε.Ε. και επειδή το TAXIS δεν προχωράει την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αν δεν ενημερωθεί από το Ο.Ε.Ε. για μη οφειλή , να ενημερώσουν τις άδειες τους ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων. Μετά την πληρωμή η ενημέρωση γίνεται όχι άμεσα άλλα μετά από 2 ημέρες.

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

1. Κατ’ αρχήν καλό θα ήταν να βγάλετε κλειδάριθμο διότι εάν σας τύχει μια νέα επιχείρηση να μπορείτε να λάβετε εξουσιοδότηση στο νέο taxis net.

2. Για ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας με το κλειδάριθμο στο www.gsis.gr

Επιλέγετε:

Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/Επιτηδευματίες

και στην συνέχεια Ενεργοποίηση Λογαριασμού.

3. Αφού ενεργοποιηθείτε και μπείτε μέσα στο site

Διαχείριση Λογαριασμού

Πρόσθετος ρόλος / δικαιώματα , στην συνέχεια πατάτε αποδοχή.

(για να μπορείτε να δέχεστε εξουσιοδοτήσεις).

4. Κατόπιν μπαίνετε στο taxis net με τα στοιχεία του πελάτη και πατάτε εξουσιοδοτήσεις. Βγαίνει μια οθόνη με όλες τις δηλώσεις που περιλαμβάνει το site, π.χ. διαχείριση δηλώσεων νομικών προσ. κ.λ.π.

5. Για κάθε δήλωση που θέλετε να εξουσιοδοτήσετε τον λογιστή, στην στήλη ενέργειες πατάτε νέα και γράφετε το ΑΦΜ του λογιστή στην νέα σελίδα που θα εμφανιστεί, και κατόπιν καταχώρηση εξουσιοδότησης.

6. Στην συνέχεια μπαίνετε στο σύστημα του taxis net με τα στοιχεία του λογιστή, στις εξουσιοδοτήσεις. Εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι έχετε εξουσιοδότηση από τον τάδε πελάτη . Κάνετε αποδοχή.

7. Όταν θέλετε να στείλετε μια δήλωση , μπαίνετε με τα στοιχεία του λογιστή στην επιλογή εφαρμογές taxisnet , και επιλέγετε την ομάδα δηλώσεων που θέλετε να στείλετε. Κατόπιν πατάτε επιλογή ρόλου (στο επάνω πλαίσιο) και στον πίνακα που εμφανίζει επιθυμώ να δράσω επιλέγετε εάν θέλετε να στείλετε δήλωση για τον εαυτό σας ή για πελάτη (επιλέγετε επιλογή ως Λογιστής) .

8. Στην επόμενη σελίδα κάνετε αναζήτηση του πελάτη που θέλετε να στείλετε την δήλωση και στην επόμενη σελίδα επιλέγετε ποια από τις προτεινόμενες δηλώσεις θέλετε να στείλετε.


Αναλυτικές Οδηγίες για την εγγραφή και πιστοποίηση μπορείτε να δείτε και εδώ.
Η διαδικασία εγγραφής στο νέο Taxisnet με απλά βήματα. Ενεργοποίηση λογαριασμού υφιστάμενων χρηστών στο νέο Taxisnet επανεγγραφή, εξουσιοδότηση εκπροσώπων, λογιστών ή λογιστικών γραφείων κ.λπ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description vds | Απριλίου 8, 2011 8:18 μ.μ. | Reply
Δεν κατάλαβα καλά η ΠΟΦΕΕ θέλει να βοηθήσει τα οικονομικά του ΟΕΕ αντι να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίαs;τοσο καιρο που ειχε μπλοκάρει το ΟΕΕ τους λογιστές δεν ειδα ουσιαστική αντιδραση.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο