Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Προβλήματα που δημιουργούνται με τις καταστάσεις φορολογικής αναμόρφωσης κατά την υποβολή δηλώσεων των εταιριών στις Δ.Ο.Υ.

ΠΟΦΕΕ

ΑΘΗΝΑ 07-04-2011
Αρ.Πρωτ. Εξερχομένου 024

Προς τον Γενικό Διευθυντή Φορολογίας κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ

Κοινοποίηση:

· Διευθυντή Φορολογίας Εισοδήματος κο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ


ΕΠΕΙΓΟΝ

Θέμα: Προβλήματα που δημιουργούνται με τις καταστάσεις φορολογικής αναμόρφωσης κατά την υποβολή δηλώσεων των εταιριών στις Δ.Ο.Υ.


Αξιότιμε Κύριε Γενικέ,


Μετά από ενημέρωση μελών μας από αρκετά μέρη της Ελλάδος , κατά την υποβολή φορολογικών δηλώσεων των εταιριών, πολλοί Προϊστάμενοι των Δ.Ο.Υ. ζητούν μαζί με τις δηλώσεις και τις καταστάσεις φορολογικής αναμόρφωσης, οι οποίες προβλέπεται να αποσταλούν ηλεκτρονικά έως τις 30-6-2011.

Επειδή οι Προϊστάμενοι ζητούν γραπτή ενημέρωση από το Yπουργείο, παρακαλούμε να αποστείλετε ενημερωτικό σημείωμα στις Δ.Ο.Υ. ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα.
Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Πανίδης Αβραάμ Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο