Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ποσοτικής παράδοσης και παραλαβής ταινιών για τα VIDEO CLUB

Δοθηκε παράταση στην τήρηση του βιβλίου, ποσοτικής παράδοσης και παραλαβής ταινιών, έως τις 31-7-06. Οι δυναμικές κινητοποιήσεις του κλάδου, η χθεσινή και η σημερινή συγκέντρωση, μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών και η κατανόηση που έδειξε ο Υφυπουργός κ. Μπέζας, οδήγησαν σε συμφωνία για 6μηνη παράταση και για επανεξέταση του όλου θέματος, στην κατεύθυνση της πάταξης της φοροδιαφυγής στον κλάδο μας....

Ανακοίνωση του Σωματείο Βιντεοκλάμπ :

Δοθηκε παράταση στην τήρηση του βιβλίου, ποσοτικής παράδοσης και παραλαβής ταινιών, έως τις 31-7-06. Οι δυναμικές κινητοποιήσεις του κλάδου, η χθεσινή και η σημερινή συγκέντρωση, μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών και η κατανόηση που έδειξε ο Υφυπουργός κ. Μπέζας, οδήγησαν σε συμφωνία για 6μηνη παράταση και για επανεξέταση του όλου θέματος, στην κατεύθυνση της πάταξης της φοροδιαφυγής στον κλάδο μας. Αγαπητοί συνάδελφοι, στο διάστημα αυτό, είναι ανάγκη να καταλάβετε ότι η μη έκδοση αποδείξεων, εκτός από αντικοινωνική συμπεριφορά, στοιχειοθετεί και θέμα εσωτερικού αθέμιτου ανταγωνισμού. Είναι ανάγκη, να εκλείψουν οι δεκάδες καταγγελίες πελατών, για την μη έκδοση αποδείξεων, από συγκεκριμένα video clubs. Μόνο με αυτή την προυπόθεση θα μπορέσουμε να κάνουμε ειλικρινή διάλογο με τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών. Τέλος, ευχαριστούμε και πάλι τον Υφυπουργό κ. Μπέζα, για την κατανόηση που έδειξε στην δυσλειτουργία του "βιβλίου", αλλά και στα γενικότερα προβλήματα του κλάδου μας. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Αθήνα 31-1-2006
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο