Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δ. Κουσελάς: Έχουν απολυθεί επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Ήδη έχουν γίνει 16 απολύσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, για υπεξαίρεση χρημάτων, ενώ ακόμη 70 υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί σχετικά, ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών, Δ. Κουσελάς σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με προϊσταμένους των εφοριών, των τελωνείων και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

 Ο Δ. Κουσελάς ζήτησε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα και κάλεσε τους υπαλλήλους να αξιοποιήσουν τα νέα όπλα που δίνει το φορολογικό νομοσχέδιο. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει οι έλεγχοι να γίνουν με γρήγορες και αποτελεσματικές διαδικασίες και να αφορούν στην περαίωση, το ΦΠΑ και την έκδοση αποδείξεων.

Ο υφυπουργός επισκέφθηκε τον συνοριακό σταθμό των Κήπων Έβρου και δήλωσε πως το υπουργείο εφαρμόζει πρόγραμμα για την αναβάθμιση των ελέγχων στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρα, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το λαθρεμπόριο.

Μιλώντας στο τελωνείο των Υψάλων, στην Τουρκία, επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας των τελωνειακών αρχών Ελλάδας και Τουρκίας στην πάταξη του λαθρεμπορίου, άποψη με την οποία συμφώνησε και ο Διευθυντής του τελωνείου.

Πηγή Ελευθεροτυπία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DimitrisD | Απριλίου 7, 2011 11:49 π.μ. | Reply
Με τις απολύσεις δεν γίνεται τίποτα, το να κλέψει κάποιος μερικά εκατομμύρια και απλά να χάσει την δουλειά του δε λέει και πολλά.
image description LIAROMMATIS | Απριλίου 7, 2011 8:15 μ.μ. | Reply
ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο