Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ολοκλήρωση κωδικοποίησης όλων των νόμων που αναφέρονται στον Νέο Φορολογικό νόμο 3943/2011 Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η κωδικοποίηση όλων των νόμων που αναφέρονται στον Νέο Φορολογικό νόμο 3943/2011 Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών.

Πιο συγκεκριμένα μετά την ψήφιση των παραπάνω νόμων, κωδικοποιήθηκαν, ενημερώθηκαν και είναι ήδη διαθέσιμοι όπως ισχύουν σήμερα οι παρακάτω νόμοι:

 

Σας Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πρόκειται για τη μοναδική κωδικοποίηση που έχει πραγματοποιηθεί σε επίπεδο παραγράφων και όχι άρθρων, δηλαδή ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για την προϊστορία της κάθε παραγράφου ξεχωριστά.
Η κωδικοποίηση των νόμων που επιμελείται η επιστημονική Ομάδα του Taxheaven γίνεται ταυτόχρονα με κάθε αλλαγή που επιφέρει η ψήφιση ενός νέου νόμου. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις η κωδικοποίηση γίνεται την ίδια ημέρα έτσι ώστε να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουν προστεθεί νέες δυνατότητες κατά την προβολή των νόμων του κόμβου.

Μερικές από αυτές είναι :

 • Δυνατότητα εκτύπωσης όλων των άρθρων ξεχωριστά χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώσετε όλο τον νόμο
 • Δυνατότητα εκτύπωσης αρθρων μαζί με τα επεξηγηματικά σχόλιά του.
 • Δυνατότητα καταχώρησης ετικετών (σημειώσεων) σε οποιαδήποτε παράγραφο, οποιουδήποτε νόμου , για ευκολότερη σήμανση των διατάξεων που σας ενδιαφέρουν.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο