Ειδήσεις Επενδύσεις - Αναπτυξιακά
Αλλες ειδήσεις

Παράταση για υποβολή επενδυτικών σχεδίων.

Μέχρι το Μάιο παρατείνεται το χρονικό όριο για την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων στο νέο επενδυτικό νόμο, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη, που κατατέθηκε την 1/4/2011 στη Βουλή.

Μέχρι το Μάιο παρατείνεται το χρονικό όριο για την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων στο νέο επενδυτικό νόμο, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Ο υπουργός που απάντησε χθες στη Βουλή σε επερώτηση της ΝΔ σχετικά με το ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν εκδοθεί τα δύο Προεδρικά Διατάγματα και οι επτά υπουργικές αποφάσεις που απαιτούνται προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία ο νόμος (3908/2011).

Η μικρή καθυστέρηση που σημειώθηκε, ωστόσο, στην έκδοση των κανονιστικών αποφάσεων, περιόρισε τον εναπομείναντα χρόνο του Απριλίου για την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων του πρώτου εξαμήνου και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαίο να παραταθεί ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων μέχρι και τον προσεχή Μάιο.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description swiftminds | April 6, 2011 12:14 PM | Reply
Αυτός ο Αναπτυξιακός φάντασμα έχει γίνει. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και το αποτέλεσμα μηδέν. Πού είναι κ. Χρυσοχοϊδη τα προεδρικά διατάγματα και οι υπουργικές αποφάσεις. Ναι, είναι σε ισχύ ο Νόμος, αλλά δεν μπορούμε να υποβάλουμε πρόταση. Μας βάλατε και την προθεσμία το Μάιο, λες και θα προλάβουμε μέχρι τότε να βγάλετε τις αποφάσεις, να τις μελετήσουμε, να ενημερωθούν οι επενδυτές, να συνταχθούν οι μελέτες…
swiftminds.gr
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο