Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παπακωνσταντίνου: Θα αγοράσουμε χρέος με τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις.

Σε περίπτωση που αντληθούν σημαντικά ποσά από τις αποκρατικοποιήσεις η Ελλάδα είναι πιθανόν να προχωρήσει σε επαναγορά χρέους, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών κ.Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ο υπουργός σε συνέντευξή του σήμερα δήλωσε : « Επαναγορά χρέους μπορεί να κάνει κανείς οποιαδήποτε στιγμή φθάνει να έχει τα; χρήματα. Αλλά μη νομίζουμε ότι η επαναγορά χρέους είναι πανάκεια. Το πρόβλημα είναι πολύπλοκο, δεν λύνεται με ένα εργαλείο, λύνεται με πάρα πολλά εργαλεία».

Η κυβέρνηση υπολογίζει ότι το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων θα της αποφέρει πάνω από 50 δισεκατομμύρια ευρώ και εφόσον είναι σημαντικά τα ποσάπου θα λάβει άμεσα, όπως επεσήμανε ο κ. Παπακωνσταντίνου, είναι πολύ πιθανόν να τα χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποια επαναγορά του χρέους 

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο