Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Συνεργασία της Microsoft με το Δημόσιο

ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της Microsoft με την ελληνική εκπαίδευση, το δημόσιο και τις εταιρείες παραγωγής λογισμικού περιλαμβάνει η συμφωνία, που θα υπογράψει σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος συμμετέχει στη Διεθνή Συνάντηση τοπικών διοικητών της εταιρείας, στη Λισαβόνα....

ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της Microsoft με την ελληνική εκπαίδευση, το δημόσιο και τις εταιρείες παραγωγής λογισμικού περιλαμβάνει η συμφωνία, που θα υπογράψει σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος συμμετέχει στη Διεθνή Συνάντηση τοπικών διοικητών της εταιρείας, στη Λισαβόνα.

Σημείο αναφοράς της συμφωνίας είναι η ίδρυση Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft στην Ελλάδα, το οποίο θα υποστηρίζει την ακαδημαϊκή κοινότητα και τις ελληνικές εταιρείες λογισμικού, ενώ οι τομείς δράσης του θα είναι η ανάπτυξη τεχνολογικών δεξιοτήτων, η επιτάχυνση συνεργασιών και η προώθηση της καινοτομίας.

Παράλληλα, θα εξασφαλιστούν προνομιακοί οικονομικοί όροι για το ελληνικό δημόσιο, για την απόκτηση όλων των νέων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft.

Στη συμφωνία θα περιλαμβάνεται επίσης η υποχρέωση της Microsoft να εκπαιδεύει στη χρήση νέων τεχνολογιών τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα. Όσοι από τους υπαλλήλους θα εντάσσονται στη διαδικασία αυτή, θα αποκτούν και το δικαίωμα χρήσης του λογισμικού αυτού και από το σπίτι τους.

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο