Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κατασχέσεις για όσους χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία.

Τελεσίγραφο στους 350.000 οφειλέτες να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθµιση για την εξόφληση των χρεών τους

Τελεσίγραφο στους 350.000 οφειλέτες προς ασφαλιστικά ταµεία να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθµιση για την εξόφληση των χρεών τους, ώστε να µην υποστούν τις συνέπειες των αναγκαστικών µέτρων είσπραξης (κατασχέσεις και πλειστηριασµοί), στέλνει το υπουργείο Εργασίας έχοντας και τη συµπαράσταση της ΓΣΕΕ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα».

Το θέµα απασχόλησε τη συνάντηση πουείχε χθες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου µε τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΒ, ΣΕΤΕ). Συζητήθηκαν επίσης τα πλεονεκτήµατα της νέας ρύθµισης για τις επιχειρήσεις και τους οφειλέτες, προκειµένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τα Ταµεία. Ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουµάνης, επισήµανε την ανάγκη ενηµέρωσης των οφειλετών, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τη ρύθµιση.

Ο κ. Κουτρουµάνης υπογράµµισε ότι οι επιχειρήσεις που δεν θα υπαχθούν στον νέο διακανονισµό αποπληρωµής θα υποστούν τις συνέπειες των αναγκαστικών µέτρων είσπραξης.

Πηγή Το ΒήμαΤα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο