Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στην αναδιοργάνωση των φορολογικών υπηρεσιών προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών.

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου συγκροτήθηκε οκταμελής επιτροπή που θα αναλάβει τη μελέτη και υποβολή τελικών προτάσεων για την αλλαγή του Οργανισμού του υπουργείου και συγκεκριμένα για την αναδιοργάνωση των Φορολογικών Περιφερειακών Υπηρεσιών.

Έργο της Επιτροπής είναι η μελέτη και επεξεργασία του υλικού και των προτάσεων, που έχουν συγκεντρωθεί σχετικά με την αναδιοργάνωση των Φορολογικών Περιφερειακών Υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, η διαμόρφωση και η υποβολή της τελικής πρότασης στον υπουργό Οικονομικών, αλλά και των κριτηρίων βάσει των οποίων αυτή διαμορφώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση οι προτάσεις της Επιτροπής θα πρέπει να γνωστοποιηθούν στον κ. Παπακωνσταντίνου το αργότερο έως τις 18 Απριλίου, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στις αρχές Ιουνίου στη Βουλή.

Σημειώνεται πως ο Οργανισμός του υπουργείου Οικονομικών ρυθμίζεται από Προεδρικό Διάταγμα του 1988. Έκτοτε δεν έχουν επέλθει (επισήμως) αλλαγές στη δομή και λειτουργία του υπουργείου.

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description kosmasgr | Μαρτίου 26, 2011 9:22 μ.μ. | Reply
ελπίζω η οκταμελής επιτροπή να μην απαρτίζεται από καμια δεκαπενταριά άσχετους καρεκλοκενταυρους και θεωρητικούς που δεν έχουν φτιάξει ούτε την δική τους φορολογική δήλωση....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο