Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή διαμαρτηρίας από την ΠΟΛ. για τον αποκλεισμό λογιστών από την υποβολή δηλώσεων στο Taxis.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)


ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΣΩ TAXISNET

ΠΡΟΣ: 1. Υπουργό κ. Γ. Παπακωνσταντίνου 2. Υφυπουργό Οικονομικών κ. Δ. Κουσελά
Κοινοποίηση: 1. Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος 2. Γεν. Δ/ση Φορολογίας Εισοδήματος κ. Δ. Σταματόπουλο

Αξιότιμοι Κύριοι,
Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός του μπλοκαρίσματος της υποβολής δηλώσεων μέσω taxisnet σε συναδέλφους που δεν έχουν ανανεώσει τις άδειές τους στο Ο.Ε.Ε..

Η οποιαδήποτε συναλλαγή των λογιστών με το Ο.Ε.Ε. αφορά αποκλειστικά και μόνο τους λογιστές και το Ο.Ε.Ε.. Δεν μπορεί να αποκλείονται συνάδελφοι που δεν είναι τακτοποιημένοι στο Ο.Ε.Ε..
Είναι απαράδεκτο να ζητιούνται χαράτσια της τάξης των 500 - 600€ προκειμένου οι συνάδελφοι να μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους.

 

Απαιτούμε να αρθεί αμέσως το μπλοκάρισμα του συστήματος taxisnet στους συναδέλφους που δεν έχουν ανανεώσει τις άδειές τους.

Σας δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PMVOLOS | Μαρτίου 22, 2011 10:04 π.μ. | Reply
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΜΩΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
image description agrevelos | Μαρτίου 22, 2011 11:49 π.μ. | Reply
To Τaxis έχει γίνει εισπράκτορας του Νταβατζηλικιού του ΟΕΕ ?
Και αν κάποιος καθυστερήσει να πληρώσει χάνει την επιστημονική του ιδιότητα ?
image description MXalit | Μαρτίου 22, 2011 5:23 μ.μ. | Reply
Ε μην τα θέλουμε ολα δικά μας τζαμπα και βερεσέ!
image description trapezokomos | Μαρτίου 22, 2011 5:58 μ.μ. | Reply
ειμαι καινούριος στην αγορά και στα 2 χρόνια που πληρώνω το ΟΕΕ βλέπω ήδη την μονόπλευρη σχέση που υπάρχει δλδ..εγώ να πληρώνω και να παίρνω αντάλλαγμα ...τίποτα.ενα περιοδικό μηνιαίο μου έρχεται μια φορά στα 2 χρόνια,ότι έχει χρειαστεί να κάνει για τον κλάδο το επιμελητήριο δεν εχει κάνει απολύτως τίποτα και άλλα πολλά άλλα με τελευταίο να χρειάζεται και εξαναγκαστικά ,αν όχι εκβιαστικά,να το πληρώνω πλέον αλλιώς θα μου δέσουν τα χέρια στην δουλειά μου και δεν μπορώ να κινηθώ καν.αυτό είναι το ευοίωνο περιβάλλον που προσφέρεται στους νέους στην Ελλάδα....τέτοιο επιμελητήριο μπορώ να ιδρύσω και μόνος μου...θα κάθομαι στο τζάκι μου και θα εισπράτω τις εισφορές σας...α!και καθε τόσο θα σας θυμάμαι κιόλας για να έρθετε να ψηφίσετε ...
image description taxcon1 | Μαρτίου 22, 2011 7:55 μ.μ. | Reply
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΣΚΑΡΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΑΓΗ.
image description epimenidis | Μαρτίου 23, 2011 3:44 π.μ. | Reply
ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΕΕ ΚΑΙ ΤΟ TAXIS. Για ολα υπευθυνοι ειναι οι αρμόδιοι και ασχετοι <<επικεφαλέις> της ΠΟΛ, οι οποίοι με τ65α καμώματα τους τα τελευταια χρόνια κατάστρεψαν το επάγγελμα και έδωσαν το δικαίωμα στον άλλο άσχετο κ. Γεωργακόπουλο να προσπαθήσει να στραφεί εναντίον μας , αφού οι ασχετοσύνη του δεν του έδινε να καταλάβει ότι οι εισπράκτορες του ΥΠ. ΟΙΚ. είμαστε εμείς. Προσπάθησε να μας βλέπει σαν αντίπαλους και όχι συνεργάτες. Καταστραφήκαμε εμείς (καταστραφήκατε γατί εγώ φεύγω τροχάδην για σύνταξη τον Ιούλιο) και θα πάθει μεγαλύτερη ζημία το δημόσιο. Οι σφαλιάρες προς τον κλάδο μας έρχονται και θα είναι πολλές, και για όλα υπεύθυνοι είναι οι επικεφαλείς της ΠΟΛ , οι όποιοι ουδεμία σχέση έχουν φαίνεται με την Ελληνική πραγματικότητα και την οικονομική κατάσταση που έχουν φτάσει οι επιχειρηματίες. Θα είσαστε λογιστές-φοροτεχνες με κανένα πελάτη. Και η βλακείες της ΠΟΛ συνεχίζονται.
image description Vogiatzis | Μαρτίου 24, 2011 3:02 μ.μ. | Reply
sASasA
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο