Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Φορολογικό σεμινάριο από την Ένωση αποφοίτων Οικ. Πανεπιστημίου Αθηνών

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΟΕΕ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:

«ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ»


Στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών της, αλλά και των φοιτητών γενικότερα, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει σεμινάριο με αντικείμενο:

«Αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος  και νέα τεκμήρια».

Η πρωτοβουλία αυτή αναπτύχθηκε μετά από αίτημα μελών της `Ένωσης, καθώς οι αλλαγές που έχουν επέλθει στη φορολογία εισοδήματος και τα τεκμήρια, θεωρούνται σύνθετες και εισάγουν καινοτομίες, οι οποίες ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Φοροτεχνικός - Συγγραφέας κ. Χρ. Μελάς, συνεπικουρούμενος από τα μέλη του Δ. Σ. της Ένωσης κ.κ. Παναγιώτη Οικονόμου, Αγησίλαο Παναγάκο και Πανταζή Μπουνέλλο.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος της `Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) κ. Ζώης Κολιός.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Πληροφορίες: κ. Αγ. Παναγάκος, 210 3311310 - 6947303890
κ. Παν. Οικονόμου, 6936058111
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο