Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από εξετάσεις περνάει τους εφοριακούς ο Δ. Κουσελάς

Συνάντηση με τους προϊσταμένους των 30 μεγαλύτερων εφοριών της χώρας θα έχει σήμερα  ο υφυπουργός Οικονομικών, Δ. Κουσελάς, όπου και αναμένεται να περάσουν από έλεγχο για την πορεία των εσόδων στο πρώτο δίμηνο του έτους.
 Οι 30 μεγαλύτερες ΔΟΥ συμβάλλουν στο 70% των εσόδων και ο υφυπουργός αναμένεται να θέσει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αύξηση των εσόδων. Οι προϊστάμενοι στη συνάντηση θα πρέπει να παρουσιάσουν τα ακόλουθα στοιχεία:

• Πόσοι έλεγχοι διενεργήθηκαν τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο και ποιοι ήταν οι στόχοι

• Ποιο ήταν το πλάνο ανά ελεγκτή και τι υλοποιήθηκε από τον καθένα.

• Τι ποσά βεβαιώθηκαν ανά μήνα και τι εισπράχθηκαν

• Ποιος είναι ο προγραμματισμός των ελέγχων ανά ΔΟΥ και ελεγκτή για τον επόμενο μήνα.

• Πόσοι υπάλληλοι ασχολούνται κατά αποκλειστικότητα με την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών (ονομαστικά)

• Κατα πόσον έχει γίνει ανάλυση των ληξιπρόθεσμων σχετικά με την σύνθεση τους (ύψος, διάρκεια, εκτιμήσεις για την εισπραξιμότητα κ.λ.π.)

• Τι ενέργειες έχουν γίνει και ποια είναι τα εισπρακτικά αποτελέσματα το 1ο Δίμηνο;

• Ποιος είναι ο σχεδιασμός για το επόμενο τρίμηνο

Πηγή Ελευθεροτυπία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο