Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Με τη λύση Rent a WinEra της Data Communication, η οργάνωση της επιχείρησής σας στοιχίζει λιγότερο από €1 την ημέρα

Data Communication

Rent a WinEra
                                                                                           
Δελτίο Τύπου

14 Μαρτίου 2011

Με τη λύση Rent a WinEra της Data Communication, η οργάνωση της επιχείρησής σας στοιχίζει λιγότερο από €1 την ημέρα

Η Data Communication, κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης στην παρούσα οικονομική συγκυρία, προσφέρει τη δυνατότητα μίσθωσης του λογισμικού WinEra, του προγράμματος εμπορικής διαχείρισης που εμπιστεύονται ήδη σήμερα χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, για όσο καιρό επιθυμεί να κάνει χρήση η επιχείρηση, με κόστος χαμηλότερο από €1 την ημέρα.

Με τη λύση Rent a WinEra, η Data Communication παρέχει σε κάθε επιχείρηση τη δυνατότητα να αποκτήσει σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή το WinEra, λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων που προσφέρει στον επιχειρηματία ένα αξιόπιστο ολοκληρωμένο, ευέλικτο και αποτελεσματικό πληροφοριακό σύστημα, παρέχοντάς του τα κατάλληλα εφόδια για να ενισχύσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής του και να εξασφαλίσει την επιτυχία της.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα τα οποία παρέχει το Rent a WinEra, είναι ότι εγκαθίσταται στην έδρα της κάθε επιχείρησης ενώ επιτρέπει στην ίδια να αποφασίζει το χρονικό διάστημα χρήσης του ανάλογα με τις ανάγκες της. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί να συνεχίσει την μίσθωση, μπορεί να κρατήσει το λογισμικό και τις εγγραφές που έχει καταχωρήσει σε αυτό έως τη στιγμή εκείνη. Επιπλέον στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Rent a WinEra, προσφέρονται οι νέες εκδόσεις  του προγράμματος χωρίς καμία επιβάρυνση κόστους.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης, δήλωσε σχετικά: «Η δύσκολη αυτή εποχή την οποία διανύουμε, απαιτεί περισσότερο ίσως από ποτέ την αποτελεσματική οργάνωση μίας επιχείρησης αλλά και τον εξοπλισμό της με σύγχρονες και ευέλικτες εφαρμογές πληροφορικής που θα της επιτρέψουν να αυξήσει τόσο την παραγωγικότητα όσο και την αποδοτικότητά της, χωρίς το κόστος να είναι δυσβάσταχτο. Στην Data Communication απαντάμε σε αυτή την σύγχρονη επιχειρησιακή ανάγκη, προσφέροντας τη δυνατότητα μίσθωσης του WinEra, καθιστώντας το προσιτό σε κάθε επιχείρηση».

 

Λίγα λόγια για την Data Communication

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς και παρουσία στα Βαλκάνια με τη θυγατρική της εταιρία Data Communication EOOD στη Βουλγαρία. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: V+O Communication: 210 7249000
Λιλή Δράκου [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο