Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δ. Κουσελάς: Έως το τέλος Μαρτίου έτοιμο το σχέδιο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας

Στα τέλη Μαρτίου θα είναι έτοιμο ένα πρώτο σχέδιο για την αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της περιουσίας του κράτους δήλωσε στη ΝΕΤ ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς.

Διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα και πρόσθεσε ότι η αύξηση των εσόδων θα προέλθει από τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την αντιμετώπιση φοροδιαφυγής.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια αύξησης των εσόδων του κράτους, επισήμανε ότι "στόχος είναι οι συστηματικοί φοροφυγάδες", επισημαίνοντας ότι " θα πάει φυλακή όποιος επαναλάβει για δεύτερη και τρίτη φορά το αδίκημα της φοροδιαφυγής".

"Έχουμε αναλάβει δέσμευση στο πλαίσιο του προϋπολογισμού για αύξηση των αντικειμενικών αξιών το δεύτερο εξάμηνο του 2011", δήλωσε ο υφυπουργός οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, στη ΝΕΤ. "Στόχος μας δεν είναι να χτυπήσουμε την κτηματαγορά, γι'αυτό θα λάβουμε υπόψη τις πραγματικές συνθήκες που υπάρχουν στην αγορά και τις ιδιομορφίες σε κάθε περιοχή, ώστε η όποια προσαρμογή να έχει σχέση με τα πραγματικά στοιχεία", επισήμανε ο Δημήτρης Κουσελάς.
Πηγή: www.express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο