Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

LogicDIS: Στην GIT Holdings το 43% της εταιρείας

Είσοδος της Marfin και στις εργασίες λογισμικού. H GIT Holdings, εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Marfin, που ελέγχει και την Singular, απέκτησε το 43% της LogicDIS....

Είσοδος της Marfin και στις εργασίες λογισμικού. H GIT Holdings, εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Marfin, που ελέγχει και την Singular, απέκτησε το 43% της LogicDIS.

Η συναλλαγή αφορά την αγορά του 28,4% των μετοχών που κατείχε η Eurobank αντί 10 εκατ. ευρώ και την εξαγορά του ομολογιακού δανείου 13,9 εκατ. ευρώ που έχει εκχωρήσει η Eurobank στη LogicDIS και το οποίο είναι μετατρέψιμο σε μετοχές της εταιρείας.

H GIT Holdings, στην οποία η Marfin συμμετέχει με ποσοστό 19,5%, ελέγχει πλήρως την εταιρεία Singular. Σύμφωνα με πληροφορίες σε επόμενο στάδιο η LogicDIS θα συγχωνευθεί με την Singular ευρισκόμενες κάτω από τον έλεγχο της GIT.

Ηδη, μέσω του Χ.Α. πέρασαν δύο πακέτα συνολικά 31.975.538 τεμαχίων της LogicDis που αντιστοιχούν στο 28,4% του μετοχικού της κεφαλαίου της.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο