Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή του Λ.Σ.Α, προς τον Υφυπουργό Οικονομικών για παράταση Δηλώσεων ΦΠΑ

Επιστολή του Λ.Σ.Α. , η οποία απεστάλη επίσης στις 24/01/2006 μέσω φαξ στον Υφυπουργό κ.Αντώνη Μπέζα και στις Δ/νσεις Φ.Π.Α. και Φορολογικών Ελέγχων του Υ.Ο.Ο. , προκειμένου να δοθεί παράταση όσον αφορά την υποβολή των δηλώσεων Φ.Π.Α. (4ου Τριμήνου 2005 και 12/2005) έως και τις 31/01/2006

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2006

Προς: Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Υπ’ όψιν : Υφυπουργού κ. Αντώνη Μπέζα
       

Κοινοποίηση :
1. Διεύθυνση Φ.Π.Α.
2. Διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων

Θέμα : « Παράταση προθεσμιών υποβολής  Φ.Π.Α.»

Αγαπητοί κύριοι , παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στην παράταση υποβολής των δηλώσεων Φ.Π.Α. του 4ου Τριμήνου 2005 και ΦΠΑ Δεκεμβρίου 2005  μέχρι και το τέλος του τρέχοντος μηνός, δηλαδή έως και 31/01/2006, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και κατά συνέπεια δυσχεραίνουν τόσο την υποβολή αυτών όσο και την υποχρέωση καταβολής των αντίστοιχων ποσών.
Περιμένουμε άμεσα ενέργειές σας.

Με  εκτίμηση


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Πόλυγγερ Μιχάλης                                               Αλωνιάτης Απόστολος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο