Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση προθεσμίας υποβολής περιοδικής ΦΠΑ και ανακεφαλαιωτικών πινάκων

Ανακοίνωση σχετικά με την παράταση υποβολής περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α. και ανακεφαλαιωτικών πινάκων

01 | 03 | 2011

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α., καθώς και των ανακεφαλαιωτικών πινάκων ενδοκοινοτικών αποκτήσεων αγαθών και λήψεων υπηρεσιών και ενδοκοινοτικών παραδόσεων αγαθών και παρεχόμενων υπηρεσιών, που η καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους ήταν η 28η Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου 2011.

Η υποβολή των περιοδικών δηλώσεων αυτών, καθώς και η καταβολή του οφειλόμενου ποσού στην περίπτωση των χρεωστικών δηλώσεων Φ.Π.Α., καθώς και η υποβολή των παραπάνω ανακεφαλαιωτικών πινάκων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στην αρμόδια Δ.Ο.Υ..
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description efipoly | Μαρτίου 1, 2011 8:46 μ.μ. | Reply
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ TAXISNET
image description spanton | Μαρτίου 1, 2011 9:09 μ.μ. | Reply
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ
image description nliagos | Μαρτίου 1, 2011 11:45 μ.μ. | Reply
Πάλι καλά που δεν το ανακοινώσανε στις 3 Μαρτίου. Το ότι σερνότανε το σύστημα την Παρασκευή, δεν είχε σημασία. Τώρα, 6 το απόγευμα το κατάλαβαν στις 1 Μαρτίου. Συγχαρητήρια!
image description eksarthrosi | Μαρτίου 2, 2011 11:49 π.μ. | Reply
ειμαστε υπερηφανοι για σας...πραγματικα.....χωρις ιχνος ειρωνειας.....πηγαινετε τωρα να φυλακισετε κανεναν ψιλικατζη που χρωσταει € 500 ΦΠΑ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο