Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Διακοπή λειτουργίας της Υπηρεσίας ηλεκτρονικής υποβολής Εκκαθαριστικής Δήλωσης Φ.Π.Α

 TAXISnet                                   25.02.2011
                       


                     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών:

Σας ενημερώνουμε ότι για τεχνικούς λόγους, η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής της Εκκαθαριστικής Δήλωσης Φ.Π.Α. δεν θα είναι διαθέσιμη από σήμερα 25/02/2011 και ώρα 15:30΄ έως και την Παρασκευή 04/03/2011.

Οι υπόχρεοι για τους οποίους οι καταληκτικές ημερομηνίες εμπίπτουν στο διάστημα αυτό, θα μπορούν να υποβάλουν την εκκαθαριστική τους δήλωση στην αρμόδια  Δ.Ο.Υ.


Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
 
----

Σημείωση Taxheaven

Η ανακοίνωση αυτή βγήκε για όσους βάση το άρθρο 2  ΠΟΛ.1026/9.2.2011  έχουν υποχρεώση υποβολής της εκκαθαριστικής δήλωσης αποκλεισιτκά μέσω Taxis

....
-Για υποκείμενους των οποίων η διαχειριστική περίοδος έληξε άλλη ημερομηνία εντός του 2010 από οποιαδήποτε αιτία ή λόγω οριστικής παύσης εργασιών ή διακοπής των υπαγομένων σε Φ.Π.Α. δραστηριοτήτων:
i. Μέχρι την 20η ημέρα του τρίτου μήνα από το τέλος του μήνα της λήξης της διαχειριστικής περιόδου ή της οριστικής παύσης εργασιών ή της διακοπής των υπαγομένων σε Φ.Π.Α. δραστηριοτήτων, εάν κατά τη λήξη τηρούσαν βιβλία Α΄ ή Β΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ.
ii. Μέχρι την 20η ημέρα του πέμπτου μήνα από το τέλος του μήνα της λήξης της διαχειριστικής περιόδου ή της οριστικής παύσης εργασιών ή της διακοπής των υπαγομένων σε Φ.Π.Α. δραστηριοτήτων, εάν κατά τη λήξη τηρούσαν βιβλία Γ΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ.
....

Υπενθυμίζουμε ότι για τους περισσότερους εν ενεργεία επιτηδευματίες ισχύουν οι προθεσμίες της ανωτέρω απόφασης.
ήτοι :

α) Για υποκείμενους των οποίων η διαχειριστική περίοδος λήγει την 31/12/2010:

i. Μέχρι την 12η Απριλίου 2011 για υποκείμενους, οι οποίοι κατά τη λήξη της διαχειριστικής περιόδου τηρούσαν βιβλία Α΄ ή Β΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ.

ii. Μέχρι την 23η Μαΐου 2011 για υποκείμενους, οι οποίοι κατά τη λήξη της διαχειριστικής περιόδου τηρούσαν βιβλία Γ΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ., καθώς και το Δημόσιο.

Συνεπώς η ολιγοήμερη αυτή διακοπή δεν δημιουργεί ουσιαστικό πρόβλημα στην  υποβολή των Εκκαθαριστικών δηλώσεων της χρήσης 2010.Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description eksarthrosi | Φεβρουαρίου 25, 2011 5:48 μ.μ. | Reply
εγω προσπαθω απο την τεταρτη και δεν μπορω να στειλω περιοδικες και ανακεφαλαιωτικους!!!!κοροιδευοματσε?

ΦΤΑΝΕΙ πια και δω κοροιδια?
image description Anomen | Φεβρουαρίου 25, 2011 5:53 μ.μ. | Reply
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!! Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία....
image description ALEXIOS250473 | Φεβρουαρίου 25, 2011 5:08 μ.μ. | Reply
Επειδή όπως και οι άλλοι συνάδελφοι έτσι και εγώ παιδεύομαι εδώ και 2 ημέρες να στείλω ΦΠΑ & ανακεφαλαιωτικούς καθώς και INTRASTAT και κατάφερα να στείλω ΜΟΝΟ 1 ΦΠΑ ΚΑΙ 1 INTRASTAT(EXEI KATAΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) επικοινώνησα με taxis για το αν θα δώσουν παράταση και πηρα την απάντηση ότι κατα πάσα πιθανότητα θα δώσουν παράταση αλλά όχι εγκαίρως επειδή κάτι τέτοιο είναι παρανομο!!! Θα δώσουν παράταση αφου λήξει η προθεσμία!!!! ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!ΚΛΕΦΤΕΣ!!!
image description DimitrisD | Φεβρουαρίου 25, 2011 9:33 μ.μ. | Reply
Ελλαδιστάν σε όλο του το μεγαλείο!
image description eksarthrosi | Φεβρουαρίου 26, 2011 8:33 π.μ. | Reply
σχολιασαμε ενα τελειως διαφορετικο κειμενο απο αυτο τωρα εμφανιζεται....ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο