Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των συναδέλφων Οικονομολόγων, τα σεμινάρια του Συλλόγου μας επαναλαμβάνονται. Στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε υψηλές τις προδιαγραφές στην ενημέρωση – κατάρτιση, θα προβούμε στην συγκρότηση τμημάτων με τον μέγιστο δυνατό αριθμό συμμετεχόντων...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΕΜΑ: ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των συναδέλφων Οικονομολόγων, τα σεμινάρια του Συλλόγου μας επαναλαμβάνονται.
Στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε υψηλές τις προδιαγραφές στην ενημέρωση – κατάρτιση, θα προβούμε στην συγκρότηση τμημάτων με τον μέγιστο δυνατό αριθμό συμμετεχόντων.
Υπενθυμίζουμε ότι το Σεμινάριο αφορά:
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
• Διαδικασίες ελέγχου
Εισηγητής: Γιαννόπουλος Χρήστος τ. Δ/ντης Υπουργείου Οικονομικών
• Αλλαγές Κ.Β.Σ.
Εισηγητής: Σταματόπουλος Δημήτρης Δ/ντης Υπουργείου Οικονομικών
• Τροποποιήσεις ΦΠΑ – Εφαρμογή στις οικοδομές.
Εισηγητής: Καρύδα Αικατερίνη Στέλεχος Υπουργείου Οικονομικών
Ημερομηνία & Τόπος διεξαγωγής :
Αθήνα 23/1/2006 και 30/1/2006 Ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL
Ώρες : 4 μμ - 10 μμ
Κόστος Συμμετοχής 50 ευρω.
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Γραμματεία Συλλόγου
ΓΑΜΒΕΤΑ 4 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210-3826627
FAX : 210-3826928
Email [email protected]
Υ.Γ.
Δ/νση : Ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL Πλατεία Καραισκάκη έναντι ΜΕΤΡΟ στάση Μεταξουργείου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο