Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ
Αλλες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών του TAXISnet

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών:

Οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του TAXISnet (Εγγραφή νέων χρηστών, Ηλεκτρονική υποβολή περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α., εκκαθαριστικής δήλωσης Φ.Π.Α. και δηλώσεων V.I.E.S.), δεν είναι διαθέσιμες σήμερα 22/02/2011 και από ώρα 13:00΄, λόγω τεχνικού προβλήματος το οποίο διερευνούμε.

Θα ενημερωθείτε για την αποκατάσταση λειτουργίας του συστήματος με νεώτερη ανακοίνωση. 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PantelisCh | Φεβρουαρίου 22, 2011 2:35 μ.μ. | Reply
Εϊναι "νέο" ακόμα το taxisnet και δεν άντεξε ΦΜΥ και εκκαθαριστικές ταυρόχρονα... Υπομονή, θα μεγαλώσει...
image description LOGRALLI | Φεβρουαρίου 22, 2011 4:24 μ.μ. | Reply
Ηθελα να ήξερα αν το δικό μας σύστημα είχε κάποια στιγμή πρόβλημα θα μας δίνανε παράταση ή αυτό ισχύει μόνο για το TAXISNET!!!!!!
image description panos60s | Φεβρουαρίου 24, 2011 10:55 π.μ. | Reply
Σκεφτείτε τι εχει να γινει με την υποβολή των δηλώσεων Φ.Ε. Κατα τ'αλλα θέλουν και ηλεκτρονικές μορφες.
ΥΓ. Επειδή είμαι και webmaster όταν βγαζω ενα project στο διαδύκτιο το τεστάρω πρώτα.Αλλα σε ποιόν τα λέω??????????????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο