Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση μέχρι την Παρασκευή για τις φορολογικές υποχρεώσεις (25/01)

Παρατείνονται έως και την Παρασκευή όλες οι προθεσμίες που έληξαν χθες ή λήγουν σήμερα, για την υποβολή δηλώσεων και την καταβολή φόρων (φόρος μισθωτών υπηρεσιών, καταβολή ΦΠΑ από υπόχρεους με βιβλία Α' και Β' κατηγορίας του ΚΒΣ κ.λπ.)..

Παρατείνονται έως και την Παρασκευή όλες οι προθεσμίες που έληξαν χθες ή λήγουν σήμερα, για την υποβολή δηλώσεων και την καταβολή φόρων (φόρος μισθωτών υπηρεσιών, καταβολή ΦΠΑ από υπόχρεους με βιβλία Α και Β κατηγορίας του ΚΒΣ κ.λπ.)

Αυτό επισημαίνεται σε κατεπείγον τηλεγράφημα που απέστειλε σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντ. Μπέζας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω τηλεγράφημα, ενεργοποιείται η υπουργική απόφαση υπ αρίθμ. 1101/2002 η οποία προβλέπει αυτοδίκαιη παράταση προθεσμιών υποβολής δηλώσεων, σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου λήγει και η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών - προμηθευτών, καθώς και των δηλώσεων ακινήτων (έντυπο Ε9).

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο